Nokian Renkaat

Nokian Renkaat ei paljon esittelyä kaipaa! Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan tuotteet tarjoavat varmaa suorituskykyä Suomen olosuhteisiin. Renkaiden valikoimasta löydät kovaa ajoa kestävät ja mahdollisimman turvalliset renkaat autoosi.

Nokian Renkaiden yli 100 vuoden historia rengaskehittämisen kärjessä tarkoittaa renkaita, joiden kestävyys ja mukautuvuus pohjolan säähän ovat huippuluokkaa. Nokian Renkaiden laadukkaat renkaat tunnetaankin niiden korkeasta laadusta ja huippuluokan innovaatioista, jotka takaavat mahdollisimman turvallisen ajokokemuksen

Tutustu renkaisiin klikkaamalla alta


Nastarenkaat:

-Nokian Hakkapeliitta 9 Huippurengas sopurahaan!

-Nokian Hakkapeliitta 10

-Nokian Hakkapeliitta 10 SUV

-Nokian Hakkapeliitta 10 EV

-Nokian Hakkapeliitta C4 -pakettiauton nastarengas  UUTUUS!


Kitkarenkaat:

-Nokian Hakkapeliitta R3

-Nokian Hakkapeliitta R5 UUTUUS!

-Nokian Hakkapeliitta R5 SUV UUTUUS!

-Nokian Hakkapeliitta R5 EV UUTUUS!

-Nokian Hakkapeliitta CR4 -pakettiauton kitkarengas UUTUUS!


Kesärenkaat:

-Nokian Hakka Green 3

-Nokian Hakka Blue 3 UUTUUS!

-Nokian Hakka Black 2

-Nokian Hakka Blue 3 SUV UUTUUS!

-Nokian Hakka Black 2 SUV

-Nokian Hakka Van

-Nokian Outpost AT UUTUUS!


Nokian Renkaat


1. Kehitetty ja testattu Suomen säähän ja ääriolosuhteisiin sopiviksi

2. Patentoitu teknologia turvaa suorituskykyä ja turvallisuutta (mm. Eco Stud -nastoitus)

3. Tuotekehitys painottaa pitkäkestoisia ja polttoainetehokkaita renkaita

4. Renkaat ovat rikkoneet monia testattuja maailmanennätyksiä ja menestyvät säännöllisesti rengastesteissä

5. Ympäristöystävällisempi suunnittelu on otettu huomioon mm. patentoiduissa renkaiden materiaaleissa


Nokian Renkaat – maailman pohjoisinta rengasalan huippuosaamista

Nokian Renkaat eivät turhaan keiku testimenestyjien kärjessä. Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan vuosikymmenten tuotekehitys pohjaa ääriolosuhteiden renkaiden kovaan suorituskykyyn. Olipa alla liukas, luminen tai märkä tienpinta, nämä renkaat on testattu äärimmäisen suorituskykyisiksi! Esimerkiksi Nokian Renkaiden Hakka-renkaat ovat kehitetty pohjoisen kesän haasteisiin, jotta vaihtuvat säät ja teiden kunto ei pääse yllättämään. Uusimpia innovaatioita edusta Nokian Hakkapeliitta -linja sisältää puolestaan patentoidun nastakosketuksen, mikä turvaa talviajoa ääriolosuhteissa.

Nokian Renkaiden tuotekehityksessä on tehty useita teknisiä innovaatioita esimerkiksi renkaiden urituksessa, nastoissa ja kulumismittareiden kehittämisessä. Henkilöauton renkaiden saralla Nokian Renkaat ovat etulinjassa tekemässä testatusti turvallisia korkeiden nopeusluokkien renkaita.

Nokian Renkaiden varma suorituskyky säässä kuin säässä syntyy talvi- ja kesärenkaiden monipuolisesta testaamisesta eri olosuhteissa. Talvirenkaat testataan Suomen Lapissa Ivalon satojen kilometrien testiradoilla. Testeissä kaikki malliston renkaat käyvät läpi tinkimättömät testit lumisella, märällä ja liukkaalla pinnalla. Näin ollen voit luottaa siihen, että turvallisuuteesi panostetaan!

Kesärenkaat käyvät prässin läpi huhtikuusta marraskuuhun Nokian Renkaiden testikeskuksessa, jossa voidaan testata myös märällä tiellä pitoa. Nokian Renkailla on myös useita tuntumakuljettajia, jotka osaavat ammattilaisina arvioida renkaan ajomukavuutta eri olosuhteissa. Lisäksi Nokian Renkaat testauttavat uudet mallit eri puolilla maailmaa ja myös sisätiloissa. Kaiken kaikkiaan Nokian Renkaiden tuotekehitys on maailman kärkitasoa: renkaiden ajomukavuus, materiaalit ja pitävyys eri olosuhteissa testataan armottomilla kriteereillä ennen lanseerausta.

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.