Nokian Hakkapeliitta R5 SUV

Uusi Hakkapeliitta R5 SUV on henkilöautoihin, crossovereihin ja katumaastureihin tarkoitettu kitkarengas, joka varmistaa optimoidun vakauden, lujuuden ja kulutuskestävyyden.


Puhdasta talvipitoa ja tasapainoista ajokäytöstä

Uusi Hakkapeliitta R5 SUV kitkarengas sopii kaikkiin pohjoisen talven ajo-olosuhteisiin. Rengas takaa erinomaisen suorituskyvyn paljailla, märillä, jäisillä ja lumisilla teillä. Uuden muotoilun ansiosta pito ja ajokäytös ovat ylivertaiset. Arctic Grip Crystals -hiukkaset takaavat erinomaisen suorituskyvyn jäällä. Mikroskooppiset hiukkaset toimivat kuin sisäänrakennetut nastat luomalla teräviä ja kestäviä pitosärmiä kumiin. Kun rengas kuluu, hiukkaset tulevat esiin ja toimivat tarvittavana pitoreservinä.


Aramid-vahvistetut sivupinnat antavat kestävyyttä ja suojaa

Hakkapeliitta R5 SUV:n vahva runkorakenne parantaa ajovakautta ja kestävyyttä. Aramid -vahvistetut sivupinnat tuovat kestävyyttä ja suojaa vaativiin ajo-olosuhteisiin. Sekoituksessa käytetty vahva synteettinen aramidkuitu vahvistaa sivupintoja. Sen ansiosta rengas kestää paremmin iskuja ja viiltoja, jotka voisi muuten helposti rikkoa renkaan.


Ympäristöystävällistä liikkuvuutta ja polttoainesäästöjä

Kitkarenkaan suunnittelussa hiilijalanjälkeä on pienennetty materiaalien valinnasta alkaen. Katumaastureita varten suunniteltu pintasekoitus varmistaa erinomaisen talvipidon, suuren kilometrimäärän ja pienen vierintävastuksen. Se myös parantaa vakautta ja kestävyyttä entisestään. Jäykkä kumisekoitus toimii laajalla lämpötila-alueella ja varmistaa pitkän käyttöiän. Pieni vierintävastus säästää polttoainetta ja vähentää haitallisia päästöjä.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta R5 SUV kitkarenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.