Yokohama-renkaat

Yokohama-renkaat ovat japanilaisen rengasosaamisen todellinen ylpeydenaihe. Yli sata vuotta sitten Japanissa perustettu Yokohama on tunnettu rengasalalla tarkasta suunnittelu- ja testaustyöstä, joka näkyy renkaiden kovana suorituskykynä eri vuodenaikoina. Yokohamalle on tärkeää tehdä laadukasta ja kestävää työjälkeä, ja kaikki Yokohama-renkaat testataan ajoon sopiviksi ja turvallisiksi valinnoiksi.

Yokohama on erityisen tunnettu erilaisten kesä- ja talvirenkaiden teknisen tarkkana valmistajana. Koko Yokohaman tuotanto sisältää niin henkilöautojen kuin katumaasturien, rekkojen kuin bussien renkaiden valmistusta, ja japanilainen tarkkuus ulottuu koko tuotantoketjuun. Etenkin renkaiden luotettavuus, kulutuksen kestävyys ja hiljaisuus tien päällä saavat kiitosta Yokohaman renkaiden käyttäjiltä.

Japanilainen rengasala tunnetaan teknisistä innovaatioistaan ja jatkuvasta tuotetestauksesta, mikä näkyy Yokohama-renkaiden kehityksessä ja luotettavuudessa. Yokohama renkaat työllistävät yli 24 000 alan ammattilaista eri puolilla maailmaa, ja vankka osaajien joukko kehittää renkaita jatkuvasti kohti kovempia suorituksia. Yokohama on myös ensimmäinen japanilainen rengasvalmistaja, joka sai ISO9001 -sertifikaatin tunnustuksena laadukkaasta suunnittelusta, tuotekehityksestä, tuotannon järjestelyistä ja muista renkaisiin liittyvistä palveluista. Valitse siis Yokohama-renkaat, kun etsit luottokaveria tien päälle!

Tutustu renkaisiin klikkaamalla alta

-Yokohama IceGuard IG53 -kitkarengas

-Yokohama Iceguard IG60 -kitkarengas

-Yokohama IceGuard IG65 -nastarengas

-Yokohama Bluearth ES32- kesärengas

-Yokohama Bluearth AE50 -kesärengas

Japanilaiset Yokohama-renkaat testataan Suomen olosuhteisiin sopiviksi
Yokohama ei mene renkaiden valmistamisessa siitä missä aita on matalin. Tunnettuja rengasmalleja ei kopioida muoteista, vaan jokainen malli koeajetaan ja testataan siinä ympäristössä, jonne renkaat suunnitellaan käytettäväksi. Yokohaman henkilökunta tekeekin jatkuvasti testiajoja tien päällä ympäri maailmaa, jotta rengasmalleissa voidaan huomioida esimerkiksi tien pintojen erot eri maissa parhaalla mahdollisella tavalla. Yokohama-renkaat ovatkin loistava esimerkki siitä, kuinka premium-luokan renkaita saa Suomesta ja suomalaiseen säähän sopivana järkevään hintaan.

Tutkimuslaitoksen lisäksi Yokohamalla on omat testauslaitokset eri mantereilla, ja Yokohaman Euroopan tuotekehityslaitos löytyy teknologisesta osaamisestaan tunnetusta Saksasta. Eri puolilla maailmaa sijaitsevat testilaitokset takaavat sen, että Yokohama -renkaat ovat ajan tasalla eri sääolosuhteiden ja vuodenaikojen vaatimuksista. Yokohama -renkaat testataan myös Suomessa paikan päällä, jotta renkaiden valmistuksessa voidaan huomioida Suomen teiden erilaiset ominaisuudet parhaalla tavalla, verrattuna esimerkiksi Keski-Euroopan teihin.

Renkaita testataan Pohjoismaissa myös talvitestiradalla, jolloin esimerkiksi tien liukkaus, märkyys ja urat voidaan ottaa huomioon renkaiden tuotekehityksessä. Näin ollen Yokohama-renkaat vastaavat erinomaisesti suomalaisen autoilijan vaatimuksiin, sillä ne räätälöidään jo valmistusvaiheessa pohjolan vaativiin olosuhteisiin sopiviksi.

Kovan suorituskyvyn taustalla on vahva tekninen osaaminen
Yokohaman omassa tutkimuslaitoksessa suunnitellaan, testataan ja kehitetään Yokohaman renkaat mahdollisimman suorituskykyisiksi ja turvallisiksi. Japanilainen tarkkuus ja tutkimukseen perustuva osaaminen näkyy etenkin Yokohaman teknologiassa, jossa käytetään Yokohaman suunnittelemia innovaatiota. Yokohama -renkaat tehdään esimerkiksi merkin oman kumisekoituksen pohjalle, joita muut valmistajat eivät käytä.

Koska Yokohama käyttää normaalia matalampaa lämpötilaa renkaiden valmistuksessa, renkaisiin voidaan yhdistää aivan uniikkeja ominaisuuksia, joita ei voisi korkeamman lämpötilan kumin käsittelyssä tehdä. Näin ollen Yokohama renkaat eroavat monista muista rengasvalmistajista, sillä renkaiden oma valmistusprosessi mahdollistaa pidon ja kulutuskestävyyden parantamisen yhä korkeammalle tasolle. Yokohama-renkaat menestyvät myös säännöllisesti puolueettomien tahojen tekemissä rengastesteissä, joissa renkaiden pisteet ovat perinteisesti korkeaa luokkaa. Ja miksipä eivät olisi, sillä innovatiivinen suunnittelu ja etukäteistestaus tuovat erinomaisia tuloksia esimerkiksi silloin, kun renkaiden turvallisuutta ja kokonaissuoritusta testataan.

Tiesitkö, että tarjoamme Yokohama-renkaisiin kahden viikon tyytyväisyystakuun?

Yokohama-renkaat valmistetaan ympäristö huomioon ottaen
Yokohaman tuotekehityksessä ja valmistuksessa otetaan huomioon ympäristöseikat jokaisessa valmistuksen vaiheessa. Yokohama panostaa tehokkaasti CO2 -päästöjen vähentämiseen, jätteiden käsittelyyn ja kokonaisvaltaisesti ympäristötietoiseen rengasvalmistukseen. Esimerkiksi BluEarth-Es32 -mallissa renkaan polttoainetehokkuus on hiottu huippuunsa siten, että ajaminen säästää mahdollisimman tehokkaasti myös polttoaineen kulutusta. Yokohama renkaat ovat rengasalan vihreyden kärjessä, sillä esimerkiksi kaikkien Yokohaman tehtaiden tavoitteena on saavuttaa nollapäästöjen raja.

Usea tehdas onkin onnistunut tässä jo yli kymmenen vuoden ajan. Yokohamalla on meneillään useita eri ohjelmia ympäristöjalanjäljen pienentämiseksi ja tuotantoprosessia on muutettu kokonaisuudessaan energiatehokkaaksi. Yokohaman tempauksiin on kuulunut myös puolen miljoonan puun istutus ympäri maailmaa. Tehtailla myös kierrätetään valmistuksen teollisuusjätettä tehokkaasti, joten Yokohama on sekä suorituskykyinen että ehdottoman ympäristötietoinen valinta!

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: 9:00-14:00
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.