Nokian Hakkapeliitta R5

Uusi Hakkapeliitta 5 on kitkarengas henkilöautoihin


Tinkimätöntä pitoa talven jokaisena päivänä

Hakkapeliitta R5 kitkarengas sopii pohjoisen talven vaihteleviin ajo-olosuhteisiin. Rengas takaa erinomaisen suorituskyvyn paljailla, märillä, jäisillä ja lumisilla teillä. Uuden muotoilun ansiosta pito ja ajokäytös ovat ylivertaiset. Arctic Grip Crystals -hiukkaset takaavat erinomaisen suorituskyvyn jäällä. Mikroskooppiset hiukkaset toimivat kuin sisäänrakennetut nastat luomalla teräviä ja kestäviä pitosärmiä kumiin. Kun rengas kuluu, hiukkaset tulevat esiin ja toimivat tarvittavana pitoreservinä.


Ajomukavuutta ja hiljaisuutta

Rengasääni voi vaikuttaa merkittävästi ajomukavuuteen. Uusi Hakkapeliitta R5 kitkarengas varmistaa meluttoman, mukavan ja vakaan äänimaailman. Miellyttävä äänitaso on saatu aikaan eliminoimalla häiritsevimmät meluhuiput, jotka ihmiskorva voi erottaa.


Ympäristöystävällistä liikkuvuutta ja polttoainesäästöä

Hakkapeliitta R5 kitkarenkaan suunnittelussa hiilijalanjälkeä on pienennetty materiaalien valinnasta alkaen. Uusi sekoitus varmistaa erinomaisen talvipidon, suuremman kilometrimäärän ja pienen vierintävastuksen. Suuri luonnonkumimäärä pitää sekoituksen joustavana kaikissa olosuhteissa. Pieni vierintävastus säästää polttoainetta ja vähentää haitallisia päästöjä. Yli 1/3 sekoituksen materiaaleista on uusiutuvia ja kierrätettyjä.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta R5 kitkarenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: 9:00-14:00
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.