Nokian Hakka Blue 3 SUV

Hiljainen kesärengas, joka takaa ensiluokkaisen ajomukavuuden. Tehokas sadekelin rengas yhdistettynä erinomaiseen pitoon sekä kuivalla että märällä. Nauti hiljaisesta ajomukavuudesta myös karkeilla tienpinnoilla.


Turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä tarvitaan.

Nokian Hakka Blue 3 SUV-kesärenkaisiin voit luottaa kevätaamuista loppusyksyyn asti. Renkaiden uusi Cool Blue Hybrid -pintasekoitus mukautuu tarkasti lämpötilan vaihteluihin. Kumiseos kestää hyvin kulutusta ja karkeiden tienpintojen ja kuoppien aiheuttamaa rasitusta.

Renkaalla on alhainen vierintävastus, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja pidentää sähköautojen toimintasädettä.

Lisäksi kaikissa Nokian Renkaiden SUV-renkaissa on Aramidi-kuidulla vahvistetut renkaan kyljet viiltosuojauksena.


Erinomaista pitoa ja tehokasta vesiliirron estoa

Kesän 2022 uutuus kesärengas Hakka Blue 3 SUV-kesärengas on suunniteltu pohjoisen vaihteleviin oloihin. Rengas pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa.

Renkaan vedenpoistokyky on maksimoitu hyödyntämällä leveitä pääuria ja muita innovatiivisia pintakuvioita. Keskialueen syöksyurat johtavat veden tehokkaasti pois renkaan ja tien välistä.


Ensiluokkaista ajomukavuutta

Nokian Hakka -kesärenkaille on ominaista erinomainen ajomukavuus ja tarkka ohjaustuntuma. Hakka Blue 3 SUV-kesärenkaan tasapainoinen pintakuvio vakauttaa ajokäytöstä ja tekee ohjauksesta helppoa ja ennakoitavaa.

.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakka Blue 3 SUV -kesärenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.