Nokian Hakkapeliitta C4

Uusi Hakkapeliitta C4 nastarengas paketti-ja jakeluautoihin helpottaa ammattilaisten arkea ja tuo mielenrauhaa matkailuautoilijoille.


Ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmanasta pitää ja kestää

Huippumoderni ruostumattomasta teräksestä valmistettu nelikulmanasta takaa Hakkapeliittamaisen hallitun ajotuntuman ja ylivoimaisen pidon sekä jäällä että lumella. Monisärmäisten nastojen kosketusala sekä pituus- että sivusuuntaan on maksimoitu, mikä lisää nastapitoa liukkaalla tiellä. Turvallista talvipitoa lisäävät myös kasvanut nastamäärä ja kuviopalojen eri muotoiset ja syvyiset lamellit.


Tarkka, tasapainoinen ja vakaa raskaallakin kuormalla

Nokian Hakkapeliitta C4:n uusi, helposti hallittava pintamalli selättää turvallisesti niin mustan jään kuin veden ja loskankin. Erikokoiset kuviopalat ja keskialueen vankka nuolimainen muotoilu tukiripoineen tuovat kaivattua pitoa ja ajovakautta hetkiin, kun sitä erityisesti kaivataan.


Aramid-vahvistetut sivupinnat tuovat lisäkestävyyttä

Uuden Nokian Hakkapeliitta C4 nastarenkaan kestävyyden maksimoivat rungon tukeva rakenne, vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa rengasta iskuilta ja viilloilta.


Miellyttävä ajoääni

Optimoidun nastasijoittelun ansiosta renkaiden äänitaso on miellyttävän vaimea, mikä parantaa ajomukavuutta erityisesti maantienopeuksissa.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta C4 nastarenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.