Nokian Hakka Green 3

Erittäin hiljainen ja hyvä kulutuskestävyys. Alhainen polttoaineen kulutus. Erinomainen märkäpito sadekelillä. Luotettavaa matkantekoa kevyesti rullaavalla Hakka Green 3:lla niin sähkö- sekä hybridiautoille kuin tavallisillekin autoille.


LUONNOLLISESTI TURVALLINEN

Vaihteleviin pohjoisen keleihin suunniteltu Nokian Hakka Green 3 yhdistää taitavasti märän kelin turvallisuuden sekä kevyen rullaamisen. Hakka Green 3 kesärengas tekee matkastasi turvallisen, mukavan ja ympäristöystävällisen keväästä myöhäiseen syksyyn. Nyt myös hybridi- ja sähköautoilijalle enemmän kaivattuja kilometrejä


Erinomainen märkäpito ja vesiliirronvastustuskyky

Nokian Hakka Green 3 kesärengas pysähtyy nopeasti märälläkin tiellä ja estää vesiliirron vaivattomasti. Ajotuntuma on vakaa ja tarkka sekä sileällä, kuivalla asvaltilla että uraisella, märällä tienpinnalla.


Vihreämpää ja taloudellisempaa ajoa sekä ajamisen helppoutta

Nokian Hakka Green Hybrid -kumiseos yhdistettynä renkaan kulutuspintakuvioon varmistavat erinomaisen kulutuskestävyyden. Ympäristöystävälliseen kumiseokseen lisätty biopohjainen hartsi tekee ajamisestä kevyttä ja takaa renkaalle erinomaisen märkäpidon.


Luotettavaa matkantekoa, uusi ympäristöystävällinen kumiseos takaa mainion kulumiskestävyyden

Nokian renkaiden Green Sense -konsepti mahdollistaa renkaalle erinomaiset turvallisuusominaisuudet, paremman kulutuskestävyyden ja vihreän luonteen. Hakka Green Sense -konseptin pintamalli ja Hakka Green Hybrid -kumiseos on kehitetty erityisesti pohjoisen vaativiin kesäsäihin.

.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakka Green 3 kesärenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.