Nokian Hakka VAN

Hiljainen ja suuntavakaa rengas ajettavuudeltaan. Renkaan Aramid-vahvistettu sivupinta torjuu tehokkaasti iskuja ja viiltoja. Erinomainen sadekelin rengas.


Premium kesärengas paketti- ja matkailuautoihin

Uusi Nokian Hakka Van on tukeva ja kestävä kesärengas pohjoisen teillä liikkujille, oli kyse sitten ammattiajosta tai huolettomasta lomailusta. Nokian Hakka Van on vakaa ajaa sekä helppo hallita märilläkin teillä. Matala vierintävastus tuo säästöä polttoaine kustannuksissa ja vähentää haitallisia ympäristöpäästöjä.


Vakaa ja turvallinen kesärengas kaikissa sääolosuhteissa

Hakka Van Hybrid -kumiseos takaa turvallisen ajon pohjoisen teillä. Tehokkaasti viiltoja vastustava moderni kumiseos mahdollistaa renkaalle poikkeuksellisen hyvän märkäpidon. Nokian Hakka Van pysähtyykin nopeasti myös märillä tienpinnoilla.


Kestävyyttä ja tehokkuutta

Renkaan kestävyyden takaa rungon tukeva rakenne, vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa rengasta iskuilta ja viilloilta.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakka Van -kesärenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.