Hinnat sisältävät 4 rengasta vannetöineen, tasapainotuksineen ja kierrätysmaksut. Allelaitto veloitetaan erikseen (HA 30 € / PA ja SUV 40 €)

Hakka 9 kampanja voimassa 31.10.2022 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Nokian Hakkapeliitta 9 - Sopeutumiskykyä pohjoisen talveen

Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon lisäksi ylivertaisen pidon kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisella tiellä.

-ERITYYPPISET NASTAT OPTIMOIVAT MAKSIMIPIDON ÄÄRITILANTEISSA

-EHDOTTOMAN VAKAA JA TASAPAINOINEN OHJAUSTUNTUMA KAIKISSA KELEISSÄ

-TUOTEPERHEENSÄ NASTARENKAISTA ALHAISIN RENGASÄÄNI JA POLTTOAINEENKULUTUS


LUONNOLLISESTI, KUIN EVOLUUTION MUOVAAMINA
Nokian Hakkapeliitta 9 -nastarenkaissa on ainutlaatuinen, patentoitu tuplanastapito. Kahdet erilaiset nastat pitävät optimaalisesti niin liukkaissa kurveissa kuin suorilla.

Katso Video klikkaamalla 


PATENTOITU TUPLANASTAPITO
Jarruttaessa, kiihdyttäessä ja kaarreajossa luonnollisen tehokkaasti toimivat erilaiset nastat varmistavat erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa jäisellä ja lumisella alustalla.

Katso Video klikkaamalla


Funktionaalinen nastakonsepti

Äärimmäistä talvipitoa

 Oma räätälöity nastansa renkaan kulutuspinnan keskialueella ja oma nastansa renkaan olkapääalueilla. Jarruttaessa, kiihdyttäessä ja kaarreajossa luonnollisen tehokkaasti toimivat erilaiset nastat varmistavat erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa jäisellä ja lumisella alustalla.

Katso Video klikkaamalla 

Snow Grip Booster

Erinomainen lumipito

Pintakuvion keskialueen välipalojen molemmilla reunoilla olevat leikkaukset tuovat lisää lumipitoa parantavia teräviä särmiä

Ultra High Tensile Steel -teräsvyörakenne

Tasapainoinen ja tarkka ajotuntuma, lisää nautinnollisia ajokilometrejä

Vanha High Tensile Steel -teräsvyörakenne mahdollistaa kevyen mutta lujan rakenteen, joka tuntuu tarkkana käsiteltävyytenä myös kovemmissa nopeuksissa väistöissä ja kaistanvaihdoissa. Enemmän ajokilometrejä myös parantuneen viillon- ja pistonkestävyyden ansiosta. 


HAKKA-TURVA Rikkoutumisen varalle

Kaikkiin Hakkapeliitta 9 -renkaisiin kuuluu Hakka-turva. Asiakasetumme sinulle on onni onnettomuudessa!

Yllättävä este tiellä voi rikkoa renkaan tapaturmaisesti. Hakka-turva korvaa korjauskelvottomaksi vaurioituneen renkaat veloituksetta!

Lue lisää ja aktivoi Hakka-turva klikkaamalla tästä 


Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: 9:00-14:00
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.