Nokian Hakkapeliitta CR4

Uusi Hakkapeliitta C4 kitkarengas tuo luotettavuutta, hiljaisuutta ja kevyttä rullausta paketti- ja jakeluautoille.


Helppo ja luotettava ajotuntuma

Nokian Hakkapeliitta CR4 kitkarengas sopeutuu pohjoisen talven äkillisiin muutoksiin. Isot särmikkäät kuviopalat ja tiheä lamellointi parantavat käsittelyominaisuuksia jäisellä, lumisella ja märällä tiellä. Avonaiset isot urat kiihdyttävät sohjon ja veden poistumista torjuen tehokkaasti sohjo- ja vesiliirtoa. Isot kuviopalat ja voimakkaasti lamelloitu pintakuvio yhdessä mataliin lämpötiloihin kehitetyn joustavan kumiseoksen kanssa vaimentavat heikkokuntoisten teiden urien ja kuoppien heilahdukset ja tärähdykset.


Talviturvallisuutta, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä

Pakettiauton renkaille suunniteltu Hakkapeliitta CR4:n kitkarengassekoitus toimii turvallisesti laajalla lämpötila-alueella ja alentaa vierintävastusta, mikä pienentää polttoainelaskua ja vähentää ympäristökuormaa. Vaimentaa heikkokuntoisten teiden urien ja kuoppien tärähdyksiä. Ajoääni on hiljainen ja miellyttävä erilaisilla alustoilla.


Aramid-vahvistetut sivupinnat

Uuden Hakkapeliitta CR4 kitkarenkaan kestävyyden maksimoi rungon tukeva rakenne, vahva, uusinta teknologiaa hyödyntävä kumiseos sekä Nokian Renkaiden ainutlaatuinen Aramid Sidewall -teknologia, joka suojaa rengasta iskuilta ja viilloilta.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakkapeliitta CR4 kitkarenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: 9:00-14:00
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.