Nokian Hakka Black 2

Huipputuote - erittäin suuntavakaa rengas Suomen uraisilla teillä. Jämäkkä ajotuntuma ja helppo ajettavuus. Miellyttävän hiljainen rengasääni.


Urheilullista suorituskykyä vauhdikkaaseen ajoon

Nokian Hakka Black 2 –kesärengas hallitsee tasapainoisesti pohjoisen kesän ankarat vaatimukset. Äärimmäisen vakaa ajotuntuma ja looginen ohjautuvuus pääsevät oikeuksiinsa uraisilla teillä ja nopeissa kaistanvaihdoissa. Dynamic Grip -konsepti pitää huolen, että nopeaan ja urheilulliseen ajoon suunnitellun renkaan kosketuspinta tiehen säilyy täsmällisenä ja tarkkana.

Renkaan kumiseos, pintamalli ja koko monikerrosrakenne ovat suunniteltu vastaamaan haastavien sääolosuhteiden ajoon. Renkaan alhainen vierintävastus edesauttaa puolestaan taloudellista ajoa, jolloin ajossa säästyy myös polttoainetta.

-Äärimmäisen vakaa ääritilanteissa
-Nopea reagointikyky kaistanvaihdoissa ja uraisella tiellä
-Maksimaalista mukavuutta
-Nautinnollisen tarkka tuntuma märällä ja karkealla tielläPuolueettomissa rengastesteissä Nokian Hakka Black 2 niittää kiitosta kokonaissuorituskyvystään, pidostaan ja hallittavuudestaan vaikeissa olosuhteissa. ---- Myös renkaan aiheuttama äänenvoimakkuus on testatusti monia muita malleja hiljaisempi, jolloin ajomukavuus pysyy korkeana pitkiäkin matkoja ajaessa.

-Miellyttävän hiljainen rengasääni, arvosana 10/10, Tekniikan Maailma 5/2018
-Testin paras nopeissa suunnanvaihdoissa, Tuulilasi 4/2018
-Märällä hieno ajettava ja helppo hallita myös väistötilanteissa. Hiljainen, kevyesti rullaava, Tekniikan maailma 5/2018
-Renkaassa ei mitään heikkouksia, Aftonbladet 3/2018

.


HAKKA-TURVA

NOKIAN TYRES Hakka Black 2 kesärenkaaseen kuuluu HAKKA-TURVA. Hakka-Turva on ilmainen vakuutus renkaallesi, joka on voimassa yhden vuoden.

Huono tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-Turva sinulle uuden renkaan veloituksetta.

Lue lisää Hakka-turvasta tai aktivoi klikkaamalla tästä

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.