Nokian Outpost AT

Suuntaa uusiin maastoihin, erinomaista pitoa kaikilla alustoilla. Pistonkestävä aramid-kuitu vaativiinkin maastoihin. Luotettava kesärengas takaa äärimmäistä kestävyyttä niin maantiellä, maastossa kuin huonokuntoisillakin teillä.


Katumaastureiden, crossovereiden ja kevytkuorma-autojen AT-maastorengas.

Nokian Renkaiden kesän 2022 uutuusrengas Outpost AT tarjoaa ylivoimaista pitoa kaikissa olosuhteissa sekä pitkän käyttöiän. Outpost AT kesärenkaalla voit suunnata vapaasti kohti uusia matkoja ja maastoja, sillä rengas tarjoaa äärimmäistä kestävyyttä ja suojaa pistoja vastaan. Renkaan sivupintarakenne ja olkapääalueen lovet takaavat lisäpitoa renkaan upotessa pehmeään alustaan. Renkaan syvät Canyon Cuts -urat takaavat puolestaan jämäkän käsiteltävyyden haastavassakin maastossa, kuten mudassa ja hiekassa.


Kestävyyttä

Renkaassa käytetty Aramid Shield -teknologia tekee renkaasta erittäin kestävän sekä pistonkestävän. Renkaan kulutus- ja sivupintoja suojaa aramid -kuitu, jota käytetään myös luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa.

Kilometrejä tehokkaaseen ajokokemukseen

Nokian Tyres Outpost AT -kesärenkaissa on räätälöity pintakuvio, joka takaa renkaalle erinomaisen kilometrituloksen. Kulutuspinnan syvät urat pidentävät renkaan käyttöikää samalla, kun ekologisesti kestävä renkaan kumiseos tarjoaa tehokkaan ja vastuullisen ajokokemuksen.

 

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.