Olisitko sinä yksi meistä?


Etsimme lähestyvään syksyn rengassesonkiin  RENGASASENTAJIA henkilöautonrenkaiden asennustyöhön. Hae itse tai vinkkaa mielestäsi sopivalle kaverille tästä pikimmiten!

Jos siis olet nälkäinen, joustava ja työtä pelkäämätön tiimipelaaja, arvostat nuorekkaita ja mukavia työkavereita, olet etsimämme. Tarjoamme nykyaikaiset ja viihtyisät työtilat, mukavan työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkan. Aikaisemman kokemuksen ja/tai auto/rengasalan koulutuksen tai harrastuneisuuden katsomme eduksi, mutta emme missään nimessä välttämättömäksi. Voittavan joukkueen tekee ihmiset, ei ihmisten historia. Arvostamme siis oma-aloitteisuutta, asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja oppimiskykyä huomattavasti enemmän. Tarpeen mukaan koulutamme siis työhön alan parhaimmilla laitteilla.

Mikäli kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä: Mikko Myllymaa, 0400-129129 tai sähköpostitse mikko.myllymaa@rengasmaa.fi ! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työn kesto sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Rengasmaa Oy on 1974 perustettu Tampereen Lielahdessa toimiva nykyaikainen renkaiden ja vanteiden kuluttajamyyntiin keskittyvä perheyritys, joka on mm. Michelinin tunnustama Quality Dealer. Rengas- ja vannekauppaa tehdään tällä hetkellä toisessa polvessa. Vaikka omistuspohjalta olemme 100% tamperelainen yritys, meillä edustat paitsi Rengasmaata, myös maailman ja Euroopan laajinta POINT S-jälleenmyyjäketjua

Yhteystiedot

Rengasmaa Tampere

Enqvistinkatu 6
33400 Tampere
+358 3 345 9900+358 3 345 9900
zllagv@eratnfznn.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8:00-17.00
Lauantaisin: 9:00-14:00
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengasmaa Oy on valittu vuoden 2018 Michelin Quality Dealeriksi koko Suomessa ja jatkaa Michelin Quality dealerinä edelleen vuonna 2021.